Wednesday, April 20, 2016

Saznaj tip svoje koze-b1 ,b2....

 Tip koze~B1:

Uvek izgori,slabog tena ~Izbegavajte sunce i trudite se da pokrijete ramena ,ruke majcama,zastitite lice,,noge,grudi.Prednost blede koze je sto ne stari tako brzo kao ostali tipovi koze.

 Tip koze ~B2:

Ako provedete sat vremena na suncu i osecate se malo izgorelo.Nakon sedam dana imate blagi ten~Izbegavajte suncanje od 11 casova do 16 popdne,koristite kremu sa zastitnim faktorom 30 i nikada ne nizu od 15.


 Tip koze ~B3:

 Takodje ako provedete sat vremena na suncu i osecate da ste malo izgoreli .Posle sedam dana ste blago preplanuli,trebalo bi da koristite kremu sa zastitnim faktorom 20+ ,i da se ne opustite previse kada dobijete ten,jer to je znak da je vasa koza donekle ostecena,zato imajte u vidu rizik od raka koze i ne preterujte sa suncanjem.

 Tip koze ~B4:

Nikada ne izgorite nakon sat vremena provedenih na suncu.Nakon sedam dana jako ste preplanuli-iako je vas rizik od raka koze manji od ljudi sa tipom 1 2 i 3 sunce i dalje moze ostetiti vasu kozu i prouzrokovati bore.Koristite kremu sa zastitnim faktorom 15 i nikada se preterano ne izlazite suncu iako ste vec dobili ten.